VVAZ
Intermedis

Klik hier voor
onze diensten

Intermedis A & A

Movir vierde maal op rij ‘Beste inkomensverzekeraar’

Geplaatst op: 12-01-2015, 10:09:16

Onafhankelijk financieel adviseurs hebben arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir opnieuw beoordeeld als 'Beste inkomensverzekeraar'.

Dat maakte Adfiz, de branchevereniging van financieel adviseurs, gisteren bekend op haar nieuwjaarsbijeenkomst. Adfiz houdt periodiek een onderzoek onder de bij haar aangesloten adviseurs. Zij beoordelen verzekeraars in verschillende categorieën op de kwaliteit van hun dienstverlening. Het onderzoek werd uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK.

Hoogste scores
Net als bij de voorgaande drie metingen kwam Movir opnieuw als beste inkomensverzekeraar naar voren. Movir scoorde op alle aspecten hoger dan alle andere inkomensverzekeraars. Hieronder een overzicht van alle gemeten aspecten in volgorde van belang.

Movir tabel Eufin

Trots
Movir-directeur Louis van Drunen: 'Wij zijn trots dat we opnieuw deze waardering krijgen van de onafhankelijk adviseurs. Zij zijn een essentiële schakel in onze relatie met verzekerden en kunnen als beste de kwaliteit van onze dienstverlening vergelijken met die van andere aanbieders. Het is goed om te zien dat we op de belangrijkste aspecten ook het hoogste scoren. En uiteraard kijken we bij dit soort beoordelingen ook naar de aspecten waarop we nog kunnen groeien. Daar gaan we ook zeker de komende tijd weer mee aan de slag. Voor nu is het weer een mooie bekroning van ons werk en een prachtig compliment voor alle medewerkers.'

Bron: www.eufin.nl van 12 januari 2015.

Vorige pagina